Black Friday

Letos sem se prvič pridružila tudi jaz noriji črnega petka. Ampak samo preko interneta. Toliko lepih stvari, za katere sploh nisem vedela, da jih potrebujem. Ups, a ne?
Paketki že počasi, a vztrajno kapljajo na moj naslov. Jaz pa ob vsakem na novo polna vznemirjenja.

Prvi paketek, ki ga pokažem in predstavim, je napolnjen s Huda Beauty izdelki. Svetovno znana znamka, je tudi mene mikala že kar nekaj časa. Vedno znova me je ustavila cena in razmišljanje, ali res to potrebujem in ali je res vredna svojega denarja.
V času črno-petkovske norije je imela Huda skoraj vse izdelke, razen nove Nude palete, znižane od 30% do 50%. Kakšna priložnost zame, kaj ne? Hitro scrollam po strani in si ogledujem izdelke, ki bi bili že naslednjo minuto lahko moji. Evforiji nikjer konca.
Kaj vse sem naenkrat nujno rabila, ovca efekt me je totalno premagal, priznam.
Naberem si zajetno košarico izdelkov, pogledam vrednost in še zmeraj sem v rangu, kjer moram plačati 27€ poštnine. Ja 27€, prav si prebrala.
O ne ne ne, jaz pa poštnine plačevala ne bom. To je pa ja najbolj neumno zmetan denar.
Najdem še en lip gloss in puf brezplačna poštnina. Uuuhuu, uspeh.
Naprej, naprej, kaaaaj, en izdelek iz moje košarice razprodan. Ma pa kaj je s temi ljudmi, a kar vsi kupujejo na Black Friday-u.
Ja Adela, ti si edina na celem svetu, ki kupuje Hudo Beauty po SAMOOO 50% popusta.
Hmmm, hitro išči nov izdelek, preden zmanjka še teh, ki jih imam v košarici. Evo ga, našla. Gremo košarica, hitro, hitro, hitro.
Iiiin, uspela sem, končno.
Sreči nikjer konca, nabavila sem si izdelkov za 75 dolarjev, ki jih sploh ne rabim. Ampak poštnina je bila zastonj.
Končno teden kasneje je paketek v Sloveniji. DHL mi v ljubezenskem pismu sporoča, da so me ocarinili za 36,44€ in da je pred prevzemom to najprej potrebno poravnati.
Omg, saj resss, carina. Kaaaj skoraj 37€, pa a so oni resni. Kaj vse si človek lahko kupi za 37€ na Black Friday-u, 3 glosse za začetek.
S težkim srcem to poravnam. No vsaj vse je bilo minus 50% in še poštnina brezplačna. Moja bolečina se zmanjša.
Prevzamem paket, odprem, in ja, tole je pa nek novi level. Zraven dobiš dišečo smrekico, ki ni smrekica, ampak dišeča glava Hude, ki dejansko res lepo diši. Bubble wrap v obliki srčkov narejen kot vrečka za večkratno uporabo in zahvalno razglednico z nalepkicami.
Vredno je bilo plačati carino. 😊
Lepotica, komaj čakam testiranje vseh izdelkov, ki jih seveda predstavim tudi tebi.

Lep dan ti želim še naprej.

tvoja Glossy Lady. 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.