Da Frame

 

 

Končno lahko strnem svoje misli in ti predstavim svojo izkušnjo z Da Frame.
Katra, lastnica tega podjetja, me je kontaktirala in me vprašala, če bi bila pripravljena preizkusiti njeno storitev in jo deliti naprej z vami. Prosila me je za iskreno izkušnjo in mnenje, tudi če mi ne bi bilo všeč.


Zmenili sva se za oblikovanje obrvi s tehniko nitkanja in barvanje s kano.
Že nekaj časa sem želela, da mi nekdo profesionalno uredi obrvi. Ampak tega koraka kar nisem storila, saj me je bilo strah, da mi končni rezultat ne bi bil všeč. Večina jih samo puli po občutku in navodilu stranke. To sem vedela, da definitivno ni zame.

Katra mi je že preko maila razložila postopek in mi prijazno odgovorila na vsa moja vprašanja.
Najbolj me je skrbelo, če mi bo kana oksidirala in spremenila barvo, ter kakšna je nega po postopku barvanja s kano.

V soboto zjutraj sem se odpravila novi dogodivščini naproti. Rahlo živčna, kot sem za vse nove stvari in polna pričakovanja.
Pred samim postopkom, mi je Katra zopet vse lepo razložila, zraven sem dobila tudi list z vsemi informacijami in ščetkico za obrvi.

Postopek je začela s čiščenjem kože okoli obrvi in samih obrvi. Nato mi je izmerila in narisala, kakšne obrvi bi bile za mojo obliko obraza najbolj primerne. Nad to tehniko sem čisto navdušena, saj so obrvi urejene glede na simetrijo posameznikovega obraza. Po izrisani obliki, mi je dala ogledalo, kjer sem jo lahko pogledala in odobrila. Šele po moji odobritvi je začela nitkati obrvi. Zame je bil to zelo velik plus, saj imaš tako kontrolo nad obliko in postopkom, ki veš da ti bo na koncu dejansko všeč. Po nitkanju mi je kožo okoli obrvi zaščitila z neko belo pasto in začela postopek barvanja s kano.

Barvanje je primerno za vse barve las, saj ti sproti zmeša odtenek glede na tvojo barvo in ta tudi po parih tednih ne oksidira. “Ker je kana naravna, je super produkt za ljudi z občutljivo kožo in tiste nagnjene k alergijskim reakcijam, saj kože ne draži.” (Povzeto s spletne strani. Da Frame )
Kana je ostala na obrveh in koži nekaj minut, zatem pa je vse skupaj obrisala z obraza. Vse, kar je ostalo na mojem obrazu, so popolno urejene obrvi. ?
Ko sem se prvič zagledala, kar nisem mogla verjeti, meni so bile obrvi takoj všeč. Še nikoli nisem imela lepših in bolj urejenih obrvi. Celoten postopek traja eno uro.

Na začetku me je opozorila, da bo prve 3 do 4 dni barva bolj intezivna, saj se nahaja tudi na koži, sčasoma se spere in ostane samo še na obrveh. Že začetni vtis mi je bil tako všeč, da se sama sebe nisem mogla nagledati.
Obrvi lahko normalno čistiš, za daljšo obstojnost se edino ne priporočajo kakšni agresivni čistilci.
Kana naj bi ostala na obrveh 4 do 6 tednov. V postopku bledenja si lahko svoje obrvi tudi dorišeš.
Cena nitkanja in barvanja s kano je 30€. Za vsako naslednje urejanje v okviru 4 do 6 tednov, pa dobiš 30% popust in imaš lahko izjemne obrvi za samo 21€.


Obrvi so okvir obraza in je zelo pomembno, da so urejene in negovane. Jaz sem z mojo izkušnjo več kot zadovoljna in definitivno si jih bom uredila še kdaj.

 

Tvoja Glossy Lady 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.