DRUŽABNE IGRE

V moji družini so zimske nedelje že od nekdaj rezervirane za družabne igre. Kako bolje preživeti skupni zimski družinski čas, kot z igro Človek ne jezi se ali z igralnimi kartami.

Jaz in mami sva obe zelo tekmovalni osebi, medtem, ko sta oči in sestra bolj za zabavo ampak še zmeraj za zmago. Tako, da si lahko predstavljaš pestrost naših družabnih večerov. ?

Trenutna situacija je umirila tempo naših življenj in kar naenkrat imamo spet čas za družabne igre. Kaj je lepšega, kot malo pavze od telefona in kvaliteten družinski čas.

Tokrat so poleg kart in Človek ne jezi se aktualni Monopoly in Sequence. Monopoly ultimativno bančništvo je posodobljena igra klasičnega Monopoly-ja, kjer so kartice zamenjale denar in tako igra poteka hitreje in veliko lažje. Jaz in sestra sva od majhnega obsedeni z Monopoly – jem. Sedaj ko razmišljam, mi ni jasno zakaj nikoli nisva iskali, da nama ga starši kupijo. Splet okoliščin verjetno. Lahko si predstavljaš najino srečo, ko sva zagledali Monopoly in pa avtomatski “kreg” katera bo njegova lastnica. Klasične sestre. ?

S Sequence igro me je spoznala Daria iz Dexyca, saj je ona nad njo navdušena. Jaz sem iskreno, ko sem jo videla na spletni strani, šla lagano mimo nje. Ampak Lepotica moja, ta igra je odkritje stoletja. Izjemno zanimiva igra, kjer uporabljaš možgane, ustvarjaš taktiko in se neizmerno zraven še zabavaš. Naše zimske nedeljske družabne igre so se zaradi Sequence spremenile v vsakdanje družabne igre.

Vse igre na slikah so podarjene s strani Dexyca, za kar sem neizmerno hvaležna. Vso njihovo ponudbo si lahko ogledaš na njihovi spletni strani. https://www.dexyco.si/druzabne-igre/ Jaz bi imela kar vse njihove igre, zato je bila izbira zelo težka. Na voljo pa imajo tudi igrače za mlajše, ki še niso dovolj stari za družabne igre. Skratka, veliko odlične izbire. ?

 

Lepotica, si ljubiteljica družabnih iger? Katera je tvoja najljubša?

Tvoja, Glossy Lady 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.