FEEL… BEAUTIFUL

Že nekaj časa imam v uporabi Afroditin darilni set FEEL… BEAUTIFUL. Sedaj, ko je napol porabljen, je idealen čas, da izrazim svoje mnenje. Cena na Afroditini spletni strani za set je 9,50€. Mislim, da je v ostalih prodajalnah rahlo dražja. Set mi je podarila moja predraga sestra in je sestavljen iz treh izdelkov.

ČISTILNO MLEKO
S kože nežno odstrani ličila in ostale nečistoče. Mleko ima dodano hilauronsko kislino, ki je, kot navajajo na spletni strani, 100% naravnega izvora in ohranja hidrolipidno ravnovesje. Sama ga uporabim 2x dnevno, pred nanosom ličil ali maske in preden se odpravim spat. Služi mi tudi, kot odstranjevalec ličil in sem z njim izjemno zadovoljna. Za odstranjevanje ga ne uporabim edino takrat, ko odstranjujem vododoporno maskaro, saj mi trepalnice bolj zlepi, kot očisti. Mleko po čiščenju sperem s toplo vodo. Odkar vsakodnevno uporabljam čistilno mleko imam veliko manj izpadov mozoljev pred menstruacijo in veliko lepšo kožo.
V setu dobiš 190ml čistilnega mleka.

OSVEŽILNI TONIK
Tonik kožo vlaži in vzpostavlja njen naraven pH. Dodano ima hilauronsko kislino, 100% naravnega izvora. Naneseš ga lahko večkrat dnevno, kar tudi jaz počnem in pustiš, da se v pije v kožo. Sama sem neučakan tip osebe in si tonik nežno vtapkam v kožo. Tako celoten proces skrajšam za pol. Tonik uporabljam tudi kot fiksator za daljšo obstojnost ličil in se iskreno tudi v tej vlogi odlično obnese.
V setu dobiš 190ml osvežilnega tonika.

VLAŽILNA KREMA
Nekaj časa sem iskala dobro vlažilno kremo. Pripravljena sem bila plačati tudi višji znesek samo, da bi dobro nahranila mojo kožo. V mojem procesu iskanja sem dobila ta set in sem začela uporabljati priloženo kremo. Ne vem ali gre setu zahvala ali samo kremi, ampak moja koža je končno navlažena in nimam več neprijetne srbečice. Formula vsebuje izvlećke svilenih proteinov za optimalno navlaženo, občutno bolj gladko in osupljivo mehko kožo. Kožo revitalizira, pomaga preprečevati njeno izsuševanje ter krepi njeno zaščitno funkcijo.
V setu dobiš 50ml vlažilne kreme.

Nad celotnim setom sem zelo navdušena, ima odlično ceno, sami izdelki se na moji koži izjemno lepo obnesejo. Verjetno pa že tudi veš, da Afrodita svoje kozmetike ne testira na živalih.

Tvoja Glossy Lady 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.