Jesen

Zima je k nam zakorakala na velika vrata. Se mi zdi, da se od poletja nismo niti primerno poslovili.
Naše preveliko poseganje v naravo in onesnaževanje, nas lahko staneta luksuza letnih časov. Zato upam, da jo bomo letos imeli, saj je jesen, moj najljubši letni čas.

Narava se pripravlja na zimsko spanje, temperature pa so še zmeraj prijetne za brezskrbno nastavljanje soncu. Barve se začnejo iz zelene prelivati v oranžno. Posledično se tudi moda prilagodi.


Barve, s katerimi nobeno jesen ne moreš zgrešiti so oranžna, rjava v vseh odtenkih, rumena, rdeča in temno zeleni odtenki. Vse te barve se lepo kombinirajo z belo in črno, ki tehnično nista barvi, sta pa prisotni skozi celo leto.
Plastenje oblačil pride jeseni najbolj do izraza, saj se naš modni okus ne skriva pod zaprtimi PLAŠČI in bundami. Jaz osebno obožujem plastenje in odprt ZIMSKI PLAŠČ, ki ob toplejših dneh samo počiva na mojih ramenih.

Nega kože in ličila se v jesenskem času tudi spremenita. Kožo je treba pripraviti na hladnejše vreme in ji nuditi primerno oskrbo. Prepoznati moraš svoj tip kože in si kupiti temu primerne izdelke. Pod nego kože spada tudi čiščenje le-te, samo voda ni dovolj. Kožo moraš čistiti, tudi če ličil ne uporabljaš.
V jesenskem času se lahko zopet začnemo bolj intezivno in močneje ličiti, brez strahu, da se nam bodo ličila stopila na obrazu. 😂 Če kombiniraš rjavkaste odtenke na očeh, so tvoja usta lahko močneje namazana (npr. oranžna, rdeča, črna) in obratno. Poigraš se lahko s svetlečo zlato na vekah in zasiješ v vsem svojem sijaju. Ne pozabi, da je ličenje zabavno in da vaja vedno dela mojstra, če mojster dela vajo.


Kar se nakita tiče z zlato nikoli ne moreš zgrešiti. Odlično se kombinira na vse jesenske odtenke. Tudi kovino lahko odlično kombiniraš z lesom ali plastiko in popestriš svoj izgled z unikatnim nakitom. Na srce ti polagam, da z nakupom podpreš slovenske izvajalce in podjetja, saj jim bo tvoj nakup prinesel zadovoljstvo in nov zagon za ustvarjanje izdelkov. Podpri lokalno vedno in povsod.

Lepotica, želim ti lepo in modno jesen. Uživaj v kombiniranju svojih kosov in ličil. Nikar ne pozabi na nego svoje kože.

Tvoja Glossy Lady 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.