Klapp cosmetics na testu

Danes bi vam rada malo bolj podrobno predstavila Klapp kozmetiko in sicer tri izdelke linije Caviar power, ki sem jih prejela v test od Bird cosmetics.
Bird cosmetics je ekskluzivni zastopnik in dobavitelj Klapp kozmetike v Sloveniji.
Klapp cosmetics je nemško podjetje, ki že 40 let proizvaja izdelke za vse tipe kože in je znan po svoji inovativnosti.
 Jaz sem si v test izbrala Caviar power linijo, saj je primerna za suho kožo. Uporabljati jo lahko začnete od 20 leta naprej. Suha koža izgublja veliko vlage in se začne posledično hitreje starati. Caviar linija je namenjena suhi, obremenjeni koži, ki kaže prve znake staranja in koži, ki občuti napetost in suhost, ter osebam, ki imajo izrazne linije in gube, skratka koži, ki potrebuje regeneracijo.
Linija je primerna za moško in žensko kožo.
Jaz že nekaj časa testiram vse tri izdelke in vam jih bom sedaj predstavila posamično, po vrstnem redu kot se uporabljajo.
CAVIAR POWER Impirial serum 40ml (vlažilna nega proti staranju s kaviarjem)
Gelasta struktura seruma ima aktivne sestavine, ki so visoko učinkovite in kroglice, ki jih ščitijo. Izdelek ima posebno pumpico, ki bisercke-kavijarcke stisne in iz njih tako iztisne tudi aktivne sestavine in jih poveže z gelom, ki se nahaja okoli kroglic in izboljšujejo njen videz.
Ravno zaradi tega, ker se del aktivnih sestavin pridobiva iz morja in pravega kavijarja, je ta opcija zaščite sestavin v kaviarju podobnih kroglicah odlična zamisel in nujno potrebna.
Sestavine v serumu : antioksidanta sta Tocopherol ali čisti vitamin E, ki je odličen antioksidant in Squalene, ki je oljna tekočina. Okoli 13% človeškega sebuma vsebuje Squalene, kar pomeni, da je sestavina izjemna pomembna za našo kožo in telo.
Koži podobne sestavine so: Squalene, Glycerin, odlična sestavina, saj je naravni vlažilec, ki igra pomembno vlogo v naši koži, Sodium Hyaluronate, še ena sestavina odlična za vlaženje kože.
Meni neprijetni sestavini sta, Alcohol Denat, saj lahko, če je na previsokem mestu, kožo dodatno izsuši in Parfum, umetna dišava, ki daje izdelku vonj. Serum vsebuje 4 različne parfume.
CAVIAR POWER Eye care fluid roll-on 10ml (nega okoli oči s kaviarjem)
Inovativni roll-on aplikator, primeren za nego kože okoli oči. Nekaj najbolj inovativnega, za nego okoli oči, kar sem videla. Vsebuje masažno kuglico, ki ob nanosu tekočine nežno masira in vtre izdelek v kožo, ima pa tudi hladilen učinek. Primeren je za starost od 21 leta naprej, za osebe s suhim tipom kože.
Sestavine v izdelku: Palmitoyl tripeptide-1, odlična sestavina, ki stimulira proizvajanje kolagena, kar pomeni manj gubic in mlajša koža. Glycerin, Sodium Hyaluronate in pa Panthenol, ki vlaži kožo in pomirja.
Meni neprijetni sestavini Alcohol, ki je super saj je antibakterijski, ampak lahko kožo dodatno izsuši. Parfum, vsebuje 6 različnih parfumov.
CAVIAR POWER Imperial 24h jelly cream 30ml (vlažilna krema proti staranju s kaviarjem)
Krema namenjena hidrataciji kože, proti staranju, ustvarja mladosten in sijoč videz. Primerna za starost od 31 leta naprej.
Krema je gelaste strukture in se lahko uporabi, kot osnova za ličenje. Ne pušča mastnega filtra in je izjemno lahka za nošenje. Zraven je priložen tudi dodaten pokrovček, v primeru, da kremo ne uporabljaš nekaj časa in s tem zaščitiš njene aktivne sestavine.
Sestavine v kremi: Glycerin, Sodium Hyaluronate
Meni neprijetne sestavine so: Alcohol Denat, Alcohol, Parfum, vsebuje 5 različnih parfumov.
Vsi zgoraj opisani izdelki, se med seboj super obnesejo. Brez problema se lahko kombinirajo tudi z drugimi izdelki. Jaz si na koncu dodam še olje in se super obnese s Caviar Power izdelki. Super se obnašajo tudi pod sončno kremo in ličili.
Pakiranje je luksuzno in zelo inovativno, kar mi je všeč. Vsak izdelek ima priložena tudi navodila za uporabo.
Zahvaljujem se podjetju Bird cosmetics, ki mi je omogočilo testiranje njihovih izdelkov.

Tvoja, Glossy Lady 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.