SEJEM KOZMETIKE IN LEPOTE

Prejšnji vikend (7.-8. aprila) je na Gospodarskem Razstavišču potekal sejem kozmetike in lepote. Sama sem se ga udeležila drugo leto zapored.

Namen sejma je predstavitev znamk in novosti na slovenskem trgu. Iskreno povedano sem kar dolgo razmišljala ali bi se letos tudi udeležila sejma, saj sem bila prejšnje leto, kar malo razočarana nad celim dogodkom skupaj. Stvar, ki me je na koncu prepričala, so bile brezplačne karte, ki mi jih je ponudila kolegica. Letos je bil sejem konkretno manjši v primerjavi z lanskim letom. Obiskanost pa naj bi bila zelo slaba, vsaj tako mi je kar nekaj zaposlenih povedalo.

Zanimivo mi je, da je namen sejma predstavitev nove in obstoječe ponudbe. Na samem sejmu, pa se dejansko počutiš kot na tržnici, kjer ti vsak želi prodati ravno svoje blago. Brezplačnih testerjev tako večina niso imeli pripravljenih, razen sejemskega popusta 10-15%, kakšni še to ne. Do samih testerjev si prišel le tako, če si se predstavil kot blogger/ka, kjer so ti nekateri nejevoljno podali mikro vrečkico testerja ali dveh.

Vse skupaj kar slaba reklama. Cena karte za vstop na sejem 7e je za tak dogodek konkretno predraga.

Pohvalila bi rada vse delavke/ce, ki ste oboroženih z znanjem in dobro voljo oddelali ta sejem.

Tvoja Glossy Lady 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.