TEKMOVANJE MAKE UP FACTORY

Februarja enkrat mi je prijateljica poslala link za tekmovanje v ličenju. Pogledam povezavo na hitro preberem navodila in ga isto tako zaprem. Mogoče se pa s pravo idejo res prijavim.

Teden dni kasneje dobim navdih in se poigram z neko pozabljeno paleto. Končni rezultat mi je bil tako všeč, da se odločim prijaviti na tekmovanje.

Ker je bil čas za prijavo en mesec, sem iskreno vmes že totalno pozabila, da sem tudi sama pristopila tekmovanju. Vse do dne, ko so mi pisali pod tekmovalno sliko na Instagramu, če jim lahko pišem privat za nadaljne tekmovanje, ker mi sami ne morejo in da sem prišla v top 500.

Pogledam sporočilo in si mislim kakšen je zdaj to spam komentar, kakšnih top 500. Nimam pojma kaj to oni pišejo. 

Ok pišem privat, ker me res res matra firbec, kaj so mislili s komentarjem pod sliko. Na kar mi odgovarjajo čestitke za uvrstitev v drugi krog, pripenjamo povezavo za nadaljnja navodila. Meni še kar nič jasno, (ta dan so imeli moji možgani dela prost dan), odprem povezavo in berem berem berem in uuuu, kaj to piše? Brezplačna ličila? Maaa ne, nemogoče. Kdo še daje darilo za uvrstitev v drugi krog. Ok hitro preberem še enkrat, ali sem jaz to res dobro prebrala, paket ličil za pomoč pri nadaljnjem tekmovanju, nooorrrooo. Lahko si predstavljaš moje veselje, ki je bilo in je še zmeraj neizmerno veliko.

Spodaj prilagam slike izdelkov, katere sem prejela, vse sem že testirala in sem z njimi res zadovoljna.

V drugem krogu se bo v veliki meri odločalo za uvrstitev v naslednji krog, glede na število všečkov pod sliko, ki jih dobi vsak posameznik. Zato bi prosila, ko pride čas za to, če si boš vzel/a minutko in mi namenil/a svoj všeček. Neizmerno bom hvaležna in se ti tudi že zdaj zahvaljujem za tvojo podporo.

Tvoja Glossy Lady 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.