Voda je vir življenja!

Včasih se mi zdi, da so nam kakšne stvari totalno samoumevne. Ena izmed njih je pitna voda. Navajeni smo, da ko odpremo pipo, iz nje priteče čista pitna voda. Pa si vedel_a, da je samo 3% čiste pitne vode na svetu? Kakšni srečniki smo, ker imamo na voljo takšno količino pitne vode vsak dan v našem domu.

Se pa pitne vode razlikujejo glede na trdoto, umazanijo, bakterije, klor v vodi in niso vse enako dobrega okusa. Se zavedam, da je voda brez okusa, ampak kakšne ga enostavno imajo.
Od podjetja @kineticreactor sem dobila v dar filter in jeklenko.

Mnenje, ki ga pišem, je moje osebno in me za njega niso prosili.

Svoj filter sem namontirala v kuhinjsko pipo. Njihova jeklenka pa me zadnje čase veselo spremlja na vseh izletih. Če spremljaš moj Instagram @Glossyladyblog, potem si to že opazil_a. ?
Na spletni strani imajo res vse lepo razloženo, bom pa jaz vseeno povzela par glavnih stvari. “Znanje”, ki sledi, je pridobljeno iz njihove spletne strani. ?
“KINETIC reaktor na pipi omejuje nalaganje vodnega kamna, nevtralizira neželene anorganske (npr. težke kovine) in organske snovi v pitni vodi, preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju ter odstranjuje klor iz vode, ki je sicer potreben za skladnost pitne vode, našemu zdravju, okusu in vonju vode pa je precej manj prijazen.”
Cena filtra je 44€, poštnina je v ceno vključena. Sem pa danes zasledila njihovo akcijo. Ob nakupu dveh filtrov, dobiš jeklenko GRATIS. Za kakršnakoli vprašanja je najbolje, da jim pišeš, ti bodo z veseljem odgovorili.

Jeklenka je iz nerjavečega jekla, in služi kot termovka, tako da ohranja temperaturo vode ali čaja ob nalitju. Torej če napolniš mrzlo vodo, bo ta ostala taka in obratno. Odlična je za uporabo v vsakodnevnem življenju, kot tudi na izletih, potovanjih, sprehodih.

Živimo v obdobju utapljanja v plastiki in je to res lepa ekološka rešitev. Jeklenko imaš lahko povsod s sabo in v njo dolivaš tekočino iz javnih pitnikov, domačih pip in naravnih izvirov.
Majhne spremembe danes, lahko izboljšajo tvoj jutri.

Hvala podjetju Kinetic Reactor za darilo, z veseljem ga uporabljam.

 

Tvoja, Glossy Lady 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.