O Meni

Lepotica moja, pozdravljena in dobrodošla na novi strani Glossy Lady. Najprej naj se ti zahvalim, ker si se mi pridružila. Več kot vesela bom tudi, če boš stran delila med svojimi prijateljicami.
Za začetek bom odgovorila na nekaj vprašanj, ki se mi zdijo najbolj pomembna za bolj podrobno predstavo o tej strani, seveda si več kot dobrodošla, da svoje vprašanje postaviš tudi sama.

Zakaj sem se odločila ustvariti svoj blog?

O tem iskreno razmišljam že kar nekaj časa, manjkal je samo še ščepec poguma, ki sem ga končno dobila in dodala. Živimo v času, ko sta internet in virtualni svet velik del našega življenja. Vsakodnevno gledamo profile žensk, s popolnim make-up-om, z najlepšimi pričeskami in oblekami, ki stanejo kar konkreten šop denarja. Seveda pa sedaj že vemo, da ni vse tako, kakor izgleda. Vsaka stvar stane, od tebe je odvisno le, koliko ti to zares pomeni in koliko si jo pripravljena plačati.

Ravno zato sem ustvarila to stran, kjer bom zapisovala svoje skromno mnenje o nosljivi in dostopni modi. Zelo bom vesela tudi tvojih slik, ki jih bova lahko skupaj predebatirali, kako kombinirati določen kos oblačila z ostalimi stvarmi v tvoji omari. Posvetila se bom različnim tipom postav, naučile se bomo poudariti lepe stvari in skriti tiste, na katerih še delamo ali pa jih nismo še popolnoma sprejele.

Komu je stran namenjena?

Stran je namenjena čisto vsem ženskam, saj je v našem genskem zapisu, da želimo vse izgledati lepo in negovano. Danes je dostopna že poplava modnih nasvetov, kaj vse mora ženska narediti, da bi jo neka družbena skupina sprejela. Večino teh nasvetov preberem in si mislim še ena modna muha, ki bo trajala nekaj mesecev. Tukaj ne bo tako, saj bomo delale večinoma s tem, kar že same imamo. Ustvariti svoj lastni stil glede na počutje in sporočilo, ki ga želimo prenesti okolici, je veliko bolj pomembno, kot slepo slediti vsakemu trendu.

Kaj ponuja in kaj bo ponujala stran Glossy Lady?

Stran bo vsebovala in ponujala nasvete, kako najbolje izkoristiti in kombinirati oblačila glede na tip postave in oblačila ter modne dodatke, ki jih že imamo v omari. Kašen »trikec« glede ličenja in uporabe ličil in seveda nasvete za lepe lase in urejeno pričesko. »Little shopping never killed nobody,« tako da se mu tudi me ne bomo izogibale, vendar pa to ne bo naša prioriteta. Ker ni pomembno samo, kako izgledaš, ampak je pomembna tudi tvoja notranjost in tisto, kar nosiš v sebi, bomo delale tudi na tem.
Kot sem zapisala že zgoraj, mi boš lahko poslala svoje slike, potem pa bova skupaj predebatirali, katere stvari bi bilo najbolje skombinirati skupaj.
Objavljala pa bom tudi slikice svojih modnih kombinacij, ki so seveda prilagojene in dodelane za mojo osebnost in počutje ta dan.
Še enkrat se ti najlepše zahvaljujem za obisk in tvoj »všeček«. Tvojega mnenja, vprašanja, nasveta bom zelo vesela.

Lep dan ti želim še naprej,

tvoja Glossy Lady.